Servicii

BRODMI SRL presteaza servicii de reparatii autorizate pentru diferite marci auto, dar cu preponderenta, pentru marcile unde este DISTRIBUITOR SI REPARATOR AUTORIZAT – BRODMI/HYUNDAI si AUTOCALABRIA/FIAT – bazandu-se pe experienta si pregtairea profesionala a personalului angajat, pe renumele castigat in anii de activitate, pe satisfactia clientilor nostri.

Service

Reparator autorizat pentru marca Hyundai. Servicii complete ,oferite de profesionisti ,la cele mai inalte standarde-pentru masina ta.

Vanzari auto noi

Distribuitor autorizat al marcii Hyundai.

ITP

Servicii de ITP pentru autoturisme si camioane prin DR.Auto.

Consultanta daune

Atunci cand ai avut un accident, nu ai nevoie de griji in plus. Nu vrei sa astepti si nici sa primesti sfaturi neavizate. Ai nevoie de solutii practice, rapide si la indemana. De aceea, serviciul Centre Constatari Daune este disponibil acum pentru tine.

Buy back-evaluare si comercializare auto de ocazie

Foloseste masina veche ca avans pentru cea noua! Beneficiezi gratuit de evaluarea autovehiculului vechi si de oferte speciale pentru automobilele noi. O achizitie sigura: cele mai bune masini rulate, selectionate si verificate de catre profesionisti se pot gasi in parcul nostru cu masini rulate.